27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de soferi vitezomani, amendati de politistii rutieri in weekend

- Advertisement -
in perioada 5 – 7 mai, politistii au actionat pentru cresterea sigurantei traficului rutier, prin impunerea respectarii regimului legal de viteza. Oamenii legii au constatat cinci infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice si au aplicat, in total, 595 de sanctiuni contraventionale, prevazute de legislatia rutiera.
Pentru constatarea abaterilor, acestia au folosit 13 echipamente radar, dintre care opt montate pe autospeciale inscriptionate si cinci montate pe autovehicule neinscriptionate. Astfel, pentru incalcarea regimului legal de viteza au fost aplicate in cele trei zile ale actiunii desfasurate de politistii de la Rutiera nu mai putin de 363 de amenzi, 12 soferi depasind viteza maxima admisa cu mai mult de 50 kilometri pe ora.
178 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate conducatorilor auto pentru depasirea cu 10 – 20 km/h a vitezei maxime admise, 106 pentru depasirea cu 21 – 30 km/h a vitezei maxime admise, 55 pentru depasirea cu 31 – 40 km/h a vitezei maxime admise, iar 12 dintre soferi au fost sanctionati pentru ca au depasit viteza maxima admisa cu 41 – 50 km/h. De asemenea, politistii rutieri au retinut 22 de permise de conducere si au retras patru certificate de inmatriculare.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți