10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cei mai buni elevi poeti, premiati la Palatul Copiilor Slatina

- Advertisement -
Peste 100 de poezii au intrat in Concursul Ion Minulescu, ajuns la cea de-a IV-a editie, si au apartinut elevilor de la unitatile de invatamant din Slatina, cat si din localitatile invecinate. Organizatori ai evenimentului au fost Cercul de Cenaclu Literar din cadrul palatului Copiilor Slatina, prin profesoara Laura Ditoiu, si Cercul de Teatru, prin profesoara Madalina Balica.
Concursul de poezie s-a desfasurat pe trei sectiuni si s-a adresat elevilor din trei cicluri de invatamant: sectiunea I – Mladite literare pentru elevii de la clasele II – IV; sectiunea II – Condeiul de argint pentru elevii de la clasele V – VIII si sectiunea III – Pana de aur pentru elevii de la clasele IX – XII. in cadrul festivitatii de premiere au fost acordate premiile I, II, III si mentiune pentru fiecare dintre cele trei sectiuni, iar cea mai buna creatie, care a apartinut elevei Masria Maricutoiu de la Colegiul National Ion Minulescu Slatina, a fost rasplatita cu marele premiu Ion Minulescu.
Pe langa marele premiu, juriul, care a fost alcatuit din specialisti in domeniu, a mai premiat alte 25 de poezii:
Sectiunea Mladite literare: Lorena Bocai de la Palatul Copiilor Slatina – premiul I; David Mitrache de la scoala Gimnaziala nr. 3 Slatina, Elena Gabriela Anghel de la scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Caracal – premiul II; Andreea Lunganu de la Palatul Copiilor Slatina, Ioana Cristina Costea de la scoala Nicolae Titulescu Caracal, Sara Lisca de la scoala nr. 3 Slatina – premiul III; Aura Nuta, Roxana Bocai de la Palatul Adrian Baran Slatina – mentiune;
Sectiunea Condeiul de argint: Iolanda Marinescu de la scoala Gimnaziala nr. 2 Caracal, Georgiana Lazar de la scoala Gimnaziala Oporelu – premiul I; Maria Marinas de la scoala Nicolae Titulescu Caracal, Radu Mihai Antonie de la Colegiul National Ion Minulescu Slatina, Alexandru Mocanu de la Palatul Copiilor Slatina – premiul II; Laura Mihai de la scoala nr. 3 Slatina, Alexandra Barascu de la scoala Gimnaziala Ghimpeteni – premiul III, Samira Elena Dragusin de la Liceul Tehnologic Valeni, Alexandra Gabriela Dumitrescu de la scoala Gimnaziala Teslui, Alexandra Elena Costea de la scoala Gimnaziala Schitu – mentiune;
Sectiunea Pana de aur: Georgiana Ivana de la Colegiul Ion Minulescu Slatina – premiul I; Ioana Vatrai de la Palatul Copiilor Slatina – premiul II, Maria Popescu de la Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu Slatina – premiul III; Denisa Ocnaru de la Colegiul Nicolae Titulescu Slatina, Diana Guta, Iuliana Enache de la Palatul Copiilor Adrian Baran Slatina, Livia Florentina Mihai de la Liceul Teoretic Ion Gh. Rosca Osica de Sus – mentiune.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți