11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Expozitie eveniment la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina

- Advertisement -
Expozitia de pictura si vitraliu Totul este posibil, semnata de Iohanna Popescu si Victor Tita, este un adevarat spectacol de trairi si sentimente exprimate plastic de doi artisti total diferiti, dar care pun in arta lor acel ceva pe care iubitorii de frumos il cauta.
Daca Iohana este binecunoscuta publicului slatinean (si nu numai!) pentru lucrarile deosebite pe care le reprezinta vitraliile sale, Victor este la debutul sau pe simeze. Un debut special, pentru ca Victor isi extrage ideile si expresivitatea din varii teme existentialiste, de la natura pana la istorie, de la arta pana la suflet si asa mai departe, punand in fata privirilor noastre o sensibilitate exprimata plastic asa cum rar intalnesti in vremurile pe care le traim, este postarea organizatorilor pe pagina de Facebook creata pentru acest vernisaj.
Legat de debutul sau, artistul Victor Tita a postat la randul sau un mesaj pe aceeasi pagina a evenimentului. Pictez de cand ma stiu si de data aceasta am decis sa expun intr-un vernisaj debut, chiar de ziua mea, cu titlu existentialist: <>
Va asteptam cu emotie miercuri, 10 mai, incepand cu ora 17:00, la Centrul Cultural <> din Slatina unde am asezat 12 dintre tablourile mele, alaturi de 18 dintre vitraliile artistei plastice Iohanna Popescu, a postat Victor Tita pe pagina dedicata evenimentul cultural.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți