15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Familie ranita in accident

- Advertisement -
Potrivit cercetarilor efectuate de politistii rutieri la fata locului, s-a stabilit ca accidentul s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare.
Un barbat de 42 de ani, din comuna Gradinari, in timp ce conducea autoturismul pe DN 64, din directia Dragasani spre Slatina, s-a ingajat intr-o depasire neregulamentara (n.red. – soferul nu a nerespectat semnificatia indicatorului depasire interzisa) si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tanar de 26 de ani, din Dragasani, care a efectuat viraj la stanga incalcand marcajul longitudinal continuu care separa cele doua sensuri de mers, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
in cele doua autoturisme implicate in accident se aflau sase persoane, insa doar soferul si cei doi pasageri din Dacia Solenza, membri ai unei familii din Dragasani, au fost raniti. Este vorba de un tata si cei doi copii ai sai, o fata si un baiat. Tatal, in varsta de 64 de ani, pasager pe bancheta din spate, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis si dureri in zona cervicala a fost preluat de paramedicii de pe echipajul SMURD si transportat la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Copiii sai, baiatul de 26 de ani, soferul masinii, si fata de 30 de ani, pasagera pe scaunul din dreapta fata, au fost preluati de cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean Olt si transportati tot la UPU Slatina. Barbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis si femeia dureri in zona cervicala, a spus plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Politistii i-au testat pe ambii conducatori auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, acestora fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți