8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Perchezitii la Plesoiu

- Advertisement -
in Olt descinderile au avut loc in comuna Plesoiu, iar in Valcea in municipiul Ramnicu Valcea si comuna Ionesti. Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Valcea, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, au luat cu asalt sediile si punctele de lucru ale unor societati comerciale din cele doua judete si Capitala, precum si locuintele persoanelor banuite de savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala, in domeniul leasing-auto.
in urma perchezitiilor domiciliare au fost identificate si ridicate mai multe documente contabile din arhiva firmelor vizate, in vederea probarii faptelor cercetate. Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada 2010 – 2011, persoanele in cauza nu ar fi evidentiat in actele contabile ori in alte documente legale, operatiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate. Totodata, acestia ar fi evidentiat in actele contabile operatiuni fictive, care nu au existat in realitate. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.500.000 de lei, se precizeaza intr-un comunicat remis de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea.
Ofiterii de politie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Valcea continua cercetarile, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului Valcea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți