19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Eleva bolnava din Coteana, implicata intr-un proiect caritabil

- Advertisement -
Radioterapia cu protoni ii poate salva viata Georgianei si poate fi facuta doar in Franta, insa tratamentul costa 60.000 de euro, o suma ce depaseste cu mult posibilitatile financiare ale parintilor sai. De aceea, la ultima actiune caritabila organizata pentru eleva din Coteana, sute de elevi din Slatina au participat la un mars de solidaritate si au contribuit cu diverse sume de bani pentru salvarea vietii Georgianei Selea.
Desi nu a strans banii necesari pentru tratamentul ce-i poate salva viata, Georgiana a tinut sa le multumeasca in felul sau celor care s-au oferit sa o sprijine. Adolescenta s-a implicat in proiectul caritabil Copacul cu jucarii – ajuta un copil sa zambeasca!, in cadrul caruia, pe data de 16 mai, ora 10:00, la Colegiul Tehnic Metalurgic, se pot dona jucarii sau hainute care vor ajunge la copiii saraci. Buna! Sunt Georgiana Selea si vreau sa intorc binele pe care voi ati incercat sa mi-l faceti, participand alaturi de colegii mei de la Metalurgic la proiectul <>, care este o actiune caritabila pentru alti copii nevoiasi. Proiectul va avea loc marti, 16 mai, la ora 10:00, in curtea Colegiului Metalurgic si face parte din proiectul de voluntariat al scolii <>. O jucarie daruita din numeroasele jucarii pe care le are un copil poate insemna foarte mult pentru acei micuti ale caror familii nu-si permit sa le cumpere jucarii. Asa ca oricine vrea sa aduca zambetul pe chipul unui copil este asteptat sa aduca jucarii sau hainute pentru copii. Un gest mic poate fi un dar mare, asa ca haideti sa ajutam cat mai multi copii sa zambeasca! Va multumesc si va astept!, este mesajul adresat de Georgiana Selea pe pagina de Facebook creata pentru acest eveniment.
Mesajele de sustinere a gestului pe care eleva bolnava vrea sa il faca nu au trecut neobservate de cei care au ajutat-o pana acum. Georgiana Selea este copilul care, in ciuda problemelor de sanatate, nu uita sa intoarca binele ce il fac altii pentru ea! Este de apreciat ca un astfel de copil se gandeste la semenii sai. Sa fim alaturi de Georgiana si sa o sustinem in actiunea ce a organizat-o, este unul dintre mesajele adresate de cei care ii doresc adolescentei sa se insanatoseasca.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți