10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Informatii despre alegerile locale partiale, pe site-ul Prefecturii Olt

- Advertisement -
Sectiunea Alegeri locale partiale iunie 2017 poate fi accesata de pe pagina principala a site-ului Prefecturii Olt sau accesand adresa: http://www.prefecturaolt.ro/modules.php?name=Content si pa=showpage si pid=156.
Pe pagina de web pot fi gasite informatii si despre Biroul Electoral Judetean Olt, care isi desfasoara activitatea in sala de sedinte de la etajul II a Prefecturii Olt.
in scopul informarii asupra organizarii si desfasurarii alegerilor locale partiale pentru primari din data de 11 iunie 2017, pe pagina de internet a Institutiei Prefectului – Judetul Olt a fost activata sectiunea Alegeri locale partiale iunie 2017, la adresa: http://www.prefecturaolt.ro/modules.php?name=Content si pa=showpage si pid=156. Aceasta sectiune contine datele de contact al Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana nr. 30 Olt, cadrul legislativ si informatii utile cu privire la masurile necesare bunei organizari si desfasurari a alegerilor locale partiale. Pagina de internet va fi actualizata permanent, pe masura ce noi informatii vor fi disponibile, se precizeaza intr-un comunicat remis de Prefectura Olt.
La nivelul BEJ Olt, de buna organizare si desfasurare a alegerilor partiale din 11 iunie 2017 se vor ocupa judecatorii Valeria Virlan de la Sectia I Civila si Gheorghe Marusca de la Sectia Penala a Tribunalului Olt – presedintele, respectiv loctiitorul biroului. Desemnarea acestora pentru a indeplini aceste functii s-a facut luni, prin tragere la sorti, de catre judecatorul Liliana Oprea, presedintele instantei de judecata oltene.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți