15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, in misiune la evenimentele culturale din weekend

- Advertisement -
Jandarmii vor actiona in sistem integrat, pentru prevenirea oricaror fapte antisociale, dar si pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, atat in zona de desfasurare a manifestarilor, cat si pe traseele de afluire/defluire a participantilor.
Cu aceasta ocazie Jandarmeria Olt recomanda participantilor sa respecte precizarile organizatorilor si sfaturile fortelor de ordine, sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa aiba un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala. Activitatile stabilite trebuie sa se desfasoare in mod pasnic si civilizat, fara a pune in pericol ordinea si linistea publica, siguranta persoanelor, integritatea corporala, proprietatea publica si privata. Participantii nu trebuie sa aiba asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a ordinii si linistii publice. Nu lasati autoturismele proprietate personala descuiate sau cu bunuri la vedere in interiorul acestora si acordati o atentie deosebita modului de asigurare a bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje), precum si a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile). Nu lasati copiii nesupravegheati, sunt alte recomandari ce trebuie respectate de populatia care participa la aceste evenimente.
De asemenea, in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale sau le este tulburata linistea, cetatenii pot solicita sprijin la numarul de urgenta 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți