8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatineanul Cosmin Vasile, campion national de kendama

- Advertisement -
Elevul slatinean a participat la Campionatul National de Kendama al Romaniei, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul Salonului Auto-Moto, care a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Cosmin Vasile a concurat impotriva altor 400 de participanti din intreaga tara si la final s-a clasat pe locul I, performanta sa fiind premiata de organizatori cu un voucher de cumparaturi de 700 de lei, de pe un site de specialitate. Printre membrii juriului concursului s-a numarat si Gera Izsák (Kendama Pro-Player), venit tocmai din Ungaria, elevul slatinean primind din partea acestuia premiul pe care l-a castigat.
Am venit sa le arat tuturor ca sunt cel mai mai bun si am plecat cu premiul cel ravnit din Capitala! L-am adus in provincie, la Slatina, unde am cunoscut cei mai buni prieteni kendamisti. Sa ne bucuram impreuna! Sunt fericit ca am primit mult ajutor de la Dumnezeu si am reusit sa castig Campionatul National de Kendama. Din premiul primit am achizitionat trei noi modele de kendama. Va incurajez pe toti care iubiti acest sport sa participati la concursuri, pentru ca orice vis in care credem cu adevarat poate sa ne trezeasca optimismul si sa devina realitate. Mult succes!, a scris Cosmin Gabriel Vasile pe pagina sa de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți