2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fetita accidentata in timp ce traversa strada prin loc nepermis

- Advertisement -
Evenimentul rutier a avut loc sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, pe Drumul Judetean 653, in comuna Balteni.
Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, fetita a fost lovita de masina in timp ce traversa strada prin loc nepermis. Un tanar de 36 de ani, din comuna Perieti, in timp ce conducea autoturismul pe raza localitatii Balteni, din directia Slatina spre Perieti, a accidentat o minora de 10 ani, din comuna Schitu, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Potrivit aceleiasi surse, fata se afla in comuna Balteni pentru ca acolo locuia impreuna cu parintii sai.
La fata locului au intervenit paramedicii de pe echipajul SMURD Slatina si cadrele medicale de pe echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean Olt. Salvatorii au gasit minora intr-o statie de autobuz, situata in apropierea locului in care aceasta a fost lovita de masina. Era constienta, prezenta dureri lombare si a fost transportata la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, pentru investigatii medicale amanuntite, a declarat plutonierul majior Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
soferul a fost testat cu aparatul alcooltest de politistii rutieri, rezultatul fiind negativ. Transportat la randul sau la spital, conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza, se fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți