22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu sotia

- Advertisement -
Barbatul locuia impreuna cu fiica sa, iar motivul pentru care a decis sa incheie orice socoteala cu viata se pare ca este chiar cearta pe care o avusese inainte cu sotia lui. Barbatul s-a spanzurat in spatele locuintei sale, de o grinda a acoperisului, iar cei care l-au gasit au sunat de urgenta la 112, insa a fost in zadar.
Paramedicii SMURD Slatina si cadrele medicale de pe ambulanta au intervenit la fata locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbat.
La locul solicitarii s-au deplasat paramedicii SMURD de la Detasamentul de Pompieri Slatina si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt. Barbatul, in varsta de 43 de ani, a fost gasit in stop cardio-respirator, prezenta rigiditate cadaverica, motiv pentru care nu au fost incepute manevrele de resuscitare, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Trupul neinsufletit al barbatului a fost dat jos din streang de echipajele medicale si echipajul de politie solicitat, de asemenea, sa intervina la acest caz. Oamenii legii au deschis o ancheta in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor care au dus la producerea acestei tragedii, cadavrul barbatului fiind preluat de echipajul Serviciului de Medicina Legala Olt si transportat la morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți