27.6 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Produse de ultima generatie oferite la tombola E-factura iti utileaza casa!

- Advertisement -
Pentru ca traim intr-o epoca in care lucrurile se schimba rapid in jurul nostru, CEZ Vanzare ofera clientilor sai produse de ultima generatie, atunci cand isi optimizeaza modul de a primi factura la electricitate, prin abonarea la factura electronica CEZ Vanzare.
Toti clientii CEZ Vanzare, care se aboneaza la E-factura in perioada 10 mai – 10 iulie 2017, sunt inscrisi in tombola si pot castiga urmatoarele premii de ultima generatie:
PREMIUL CEL MARE – un televizor curbat smart 4K, cu o diagonala de 123 cm
5 masini de spalat vase automate
50 de becuri smart cu acumulator

Abonarea la serviciul E-factura CEZ Vanzare se poate face prin intermediul urmatoarelor canale:
prin accesarea site-ului www.cezinfo.ro/efactura
in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ (harta)
pe e-mail la adresa cez_crc@cez.ro
prin fax la numerele 0248 524 834 / 0248 524 832
prin posta, la adresa CEZ Romania SA, localitatea Targu-Jiu, strada Depozitelor, numarul 2, judetul Gorj, cod postal 210238

E-factura este un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice care va ofera acces in timp real la informatii. Accesand acest serviciu, primiti factura dv. de energie pe e-mail, in ziua emiterii. Astfel, se reduce durata de transmitere-receptie a facturii si va ajuta sa va planificati mai usor bugetul disponibil, avand in timp util data scadentei. Mai mult, permite arhivarea electronica a facturilor cu impact minim asupra mediului inconjurator.
Pentru mai multe informatii despre tombola, accesati www.cezinfo.ro/efactura.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți