8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de vitezomani amendati de politisti, intr-o singura zi

- Advertisement -
Peste 230 de politisti de ordine publica, politie rutiera, investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase au fost angrenati, vineri, in actiuni preventiv-reactive. in timpul misiunilor desfasurate, oamenii legii au constatat 20 de infractiuni si au aplicat 770 sanctiuni contraventionale, intr-un cuantum de peste 200.000 lei.
86 dintre contraventii au fost aplicate de catre politistii de ordine publica, 35 fiind pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Pe linie de investigare a criminalitatii economice au fost constatate, de asemenea, doua infractiuni si au fost aplicate 14 contraventii, valoarea totala a acestora ridicandu-se la 9.000 lei.
Politistii rutieri au constatat sute de nereguli in trafic si au aplicat in total 670 de amenzi. Cele mai multe dintre ele, respectiv 342, au fost aplicate conducatorilor auto pentru depasirea limitelor legale de viteza. Totodata, politistii au retinut 28 de permise, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 10 pentru conducere cu viteza excesiva si unul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, restul fiind pentru alte abateri.
Actiunile oamenilor legii au avut drept scop prevenirea si descurajarea faptelor ilegale, precum si a cauzelor generatoare de accidente de circulatie.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți