12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Fostul boxer Leonard Marinete ramane dupa gratii

- Advertisement -
Pe 9 martie, in zona fostului magazin Oltul din Slatina, fostul sportiv a fost prins in flagrant in timp ce primea 2000 de lei de la o tanara pe care o santaja.
Leonard Marinete a fost retinut pentru 24 de ore, iar pe 10 martie a fost prezentat Judecatoriei Slatina cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, instanta admitand propunerea procurorilor.
Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina. (…) dispune arestarea preventiva a inculpatului Marinete Leonardo Emilian, pe o perioada de 30 zile, incepand cu data de 10.05.2017 si pana la data de 08.06.2017 inclusiv, pentru infractiunea de santaj. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare pentru partile lipsa, se precizeaza in incheierea instantei. Marinete a contestat decizia Judecatoriei Slatina, contestatia fiind respinsa luni de magistratii Tribunalului Olt, ca nefondata.

Fostul boxer este acuzat ca ar fi santajat o tanara pe care ar fi filmat-o in timp ce intretinea raporturi sexuale cu ea, ulterior amenintand-o ca va face publice imaginile compromitatoare daca tanara nu ii va da 2.000 de lei. La ora actuala, Marinete este incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți