14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 1.700 de amenzi aplicate de politistii olteni, la sfarsitul saptamanii

- Advertisement -
in perioada 12 – 14 mai 2017, pe raza judetului au actionat, in sistem integrat, sute de politisti de ordine publica, investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Olt, actiunea s-a desfasurat in baza unui plan elaborat la nivel national, iar scopul a fost de prevenire si combatere a faptelor antisociale.
Politistii din cadrul Serviciului Rutier Olt s-au aflat de asemenea in trafic, pentru prevenirea accidentelor rutiere si fluidizarea circulatiei. in urma misiunilor intreprinse pe drumurile publice care tranziteaza judetul, rutieristii olteni au constatat nu mai putin de 17 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice si au aplicat peste 1.400 de amenzi, 744 dintre acestea fiind pentru incalcarea regimului legal de viteza. Simultan, politistii de la Serviciul Rutier al Politiei Olt au retinut 59 permise de conducere si au retras 24 certificate de inmatriculare.
si politistii de investigare a criminalitatii economice au aplicat un numar de 33 contraventii, in cuantum total de 37.000 lei, si au indisponibilizat bunuri in valoare de aproximativ 6.000 lei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți