15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PNL Olt il sustine pe Ludovic Orban

- Advertisement -
Liberalii olteni il sustin pe Ludovic Orban pentru functia de presedinte al PNL, o delegatie a PNL Olt condusa de Ion Moisescu, presedintele organizatiei judetene, participand la depunerea candidaturii.
Am participat astazi, alaturi de mai multi colegi din organizatia judeteana, la depunerea candidaturii lui Ludovic Orban pentru functia de presedinte al PNL. Atat eu cat si organizatia Olt il sustinem pentru ca a fost alaturi de noi in toate campaniile electorale, este un apropiat al organizatiei noastre, un om pe care il respectam si care ne respecta, un adevarat liberal care a muncit extraordinar de mult in acest partid si care merita sa fie presedintele PNL, a declarat Ion Moisescu, presedintele PNL Olt.
La depunerea candidaturii, Ludovic Orban a declarat ca isi doreste sa construiasca un PNL care sa aiba forta de a castiga toate alegerile de acum incolo
Din cate stiu eu, exista la ora actuala 27 de semnaturi de presedinti de filiala, dar in spatele acestor semnaturi ale presedintilor de filiala precizez ca se afla exprimarea vointei organizatiilor judetene, fie prin consultarea biroului judetean, fie prin consultarea colegiului director judetean, fie prin consultarea alesilor locali ai PNL. (…) Sunt un om credincios, imi iubesc familia, imi iubesc tara, sunt un liberal convins, pana in maduva oaselor. Ma bat pentru promovarea ideilor de libertate si democratie, imediat de dupa Revolutie. Nu am dat inapoi in nicio batalie, niciodata, nu am fugit de pe campul de lupta. Sunt un om de echipa, un om care a fost, in toate campaniile electorale, alaturi de colegii mei din toata tara. (…) Ca si partid politic, ne luptam pentru drepturile si libertatile individuale. Sustinem investitiile. Sprijinim orice roman care vrea sa puna pe picioare o afacere. Vrem sa transformam administratia nu intr-un dusman al cetateanului, ci intr-un partener al cetateanului. Avem ca obiectiv sa intarim autonomia locala si sa permitem aplicarea principiului subsidiaritatii, sa permitem oamenilor alesi la nivel local sa puna in practica proiectele de dezvoltare ale unitatilor locale, a declarat Orban, citat de presa centrala.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți