19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescent arestat pentru furtul unui autoturism

- Advertisement -
Furtul masinii a fost sesizat politiei prin 112 de persoana pagubita pe 15 mai, acesta relatand ca pe timpul noptii mai multe persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat in fata locuintei. in urma cercetarilor efectuate a fost identificat un tanar de 16 ani, din municipiul Slatina, banuit ca, impreuna cu alti doi minori, ar fi sustras autoturismul, pe care l-au condus pe raza municipiului Slatina, dupa care l-au abandonat. Autoturismul a fost restituit proprietarului, se arata intr-un comunicat remis de Inspectoratul de Politie Judetean Olt.
Politistii au extins cercetarile si au stabilit ca, in perioada 25 martie – 15 mai 2017, tanarul, impreuna cu alti minori, ar fi comis sapte infractiuni, respectiv infractiuni de furt din autoturisme si infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.
Oamenii legii au dispus impotriva tanarului slatinean masura retinerii pe o durata de 24 ore, iar marti, 16 mai, Judecatoria Slatina a dispus masura arestarii preventive pentru 30 zile. Marius Florin Craciun este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, tentativa la furt in scop de folosinta si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți