10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Belgianu’ din Corabia si fosta lui sotie, cercetati pentru deturnare de fonduri si spalare de bani

- Advertisement -
Noua perchezitii au fost efectuate marti de politistii olteni pe raza localitatii de la Dunare, in baza unei comisii rogatorii internationale emisa de autoritatile din Belgia.
in urma descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe documente financiar-contabile si a fost aplicat sechestru asupra a 18 imobile care apartin unei societati comerciale cu sediul in orasul Corabia si celor doi belgieni, printre acestea fiind si hotelurile si restaurantele din orasul Corabia si cartierul Celei.
in fapt, cele doua persoane, una de cetatenie belgiana, iar cealalta cu dubla cetatenie romano-belgiana, sunt banuite ca, in perioada 2006 – 2017, prin intermediul a doua societati cu sediul in Belgia ar fi retras in mod ilegal mai multe sume de bani si ar fi facut transferuri de bani catre Romania, cauzand un prejudiciu de aproximativ 3 milioane de euro, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
Cercetarile se efectueaza intr-un dosar aflat in instrumentarea autoritatilor judiciare din Belgia, sub aspectul savarsirii infractiunilor de deturnare de fonduri si spalare de bani. Miercuri dupa-amiaza ancheta in cauza era in plina desfasurare, iar reprezentantii Politiei Olt nu au putut preciza daca impotriva belgienilor din Corabia va fi luata vreo masura preventiva.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți