11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Copil aflat in plasament, dat disparut

- Advertisement -
Un barbat in varsta de 37 de ani, din satul Osica de Jos al localitatii, este cel care pe data de 15 mai a sesizat disparitia baiatului la politie. Prin apelul unic de urgenta 112, am fost sesizati despre faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 19:00, minorul Gheorghe Gabriel Mihai, de 12 ani, pe care il are in plasament, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. Din primele cercetari s-a stabilit ca baiatul a mai parasit domiciliul anterior, fiind gasit in comunele invecinate, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
Potrivit aceleiasi surse, copilul nu era dat in plasament de mult timp la familia din comuna Osica de Jos. Semnalmentele baiatului disparut si cautat in prezent de politisti sunt: inaltime 1,35 metri, greutate 40 – 45 kilograme, constitutie atletica, par negru, tuns scurt, ochi caprui, fata ovala, ten masliniu, iar ca semn particular prezinta o cicatrice pe obrazul drept. La data plecarii de la domiciliu, minorul de 12 ani era imbracat cu pantaloni de culoare neagra, tricou de culoare rosie, bluza de trening de culoare neagra si era incaltat cu papuci din plastic de culoare albastra.
Persoanele care pot furniza orice informatii despre baiatul disparut din comuna Osica de Jos sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți