14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alegand cardurile de masa Chèque Déjeuner castigi timp, bani si angajati motivati

- Advertisement -
Cardurile de masa Cheque Dejeuner sunt o astfel de solutie. Cu ele, angajatii isi pot creste achizitia de produse alimentare sau pot lua pranzul in fiecare zi alaturi de colegi. Astfel, tu, ca angajator, le vei oferi sansa unei vieti echilibrate la serviciu, iar angajatii se vor simti apreciati si respectati pentru efortul depus.
Tichete de masa electronice – un excelent instrument de control al bugetelor de cheltuieli, acestea avand nete avantaje fiscale. Practic, acordand carduri de masa angajatilor, companiile vor face o economie de pana la 40% din bugetul de cheltuieli, comparativ cu aceeasi suma acordata in bani. Comanda online a cardurilor o data la patru ani si alimentarea online fac gestiunea sistemului extrem de simpla si rapida, iar echipa Up Romania ofera consultanta si servicii personalizate pentru nevoile fiecarei companii, venind cu solutii simple si eficiente.
Pentru angajati, cardurile de masa dotate cu tehnologia contactless aduc un plus de eficienta si flexibilitate a platilor, utilizatorii putand folosi fractii din valoarea tichetelor.
Prin intermediul serviciilor conexe – platforma chequeonline.ro, aplicatia mobilaCard UpRomania, serviciul UpSMS – cardurile de masa Cheque Dejeuner asigura utilizatorilor multiple mijloace de verificare a tranzactiilor efectuate si a soldului, blocarea sau activarea cardului. De asemenea, aplicatia mobila Card UpRomania trimite utilizatorilor mesaje de tip push despre tranzactiile efectuate, permite geolocalizarea si configurarea traseului pana la magazinele partenerilor afiliati si informeaza beneficiarii cu privire la oferte speciale, create impreuna cu partenerii Up Romania.
Cardurile de masa sunt acceptate in toate marile retele comerciale si pot fi utilizate la nivel national intr-o gama larga de magazine locale, restaurante, fast-food-uri sau servicii de catering.
Utilizarea unui card de masa drept instrument de stimulare este un mijloc care il ajuta pe angajator sa recruteze si sa pastreze cei mai performanti oameni, iar angajatii vor simti ca lucreaza intr-o companie care ii pretuieste.
Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.
Intra pe card-de-masa.ro si comanda cardurile de masa Cheque Dejeuner pentru salariatii tai!
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți