10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist grav ranit in accident. Elicopterul SMURD a intervenit la fata locului

- Advertisement -
Potrivit politistilor rutieri, evenimentul s-a produs pe fondul neatentiei, biciclistul neasigurandu-se in momentul in care a vrut sa patrunda pe o strada de pe un drum lateral. Din primele cercetari, s-a stabilit ca un tanar de 29 ani, din comuna Daneasa, in timp ce conducea un autoturism pe raza satului Pestra, a acrosat un biciclist de 66 ani, din comuna Daneasa, care a patruns pe strada Fermierului de pe un drum lateral, fara sa se asigure, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Biciclistul lovit de masina a fost grav ranit, la fata locului intervenind cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Olt. Ulterior, a fost solicitat si sprijinul paramedicilor de pe un elicopter SMURD, care a preluat victima si a transferat-o la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Pacientul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral sever, dar si cu o fractura de gamba, in momentul preluarii de cadrele medicale de pe ambulanta fiind inconstient. Barbatul de 66 de ani a fost transportat pana pe stadionul din Pestra de unde a fost preluat de echipajul de pe elicopterul SMURD si transferat la Spitalul Craiova, pentru investigatii medicale amanuntite, a spus doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Olt.
Tanarul sofer a fost testat de aparatul alcooltest de politisti, care au stabilit ca acesta avea o concentratie de 0,32 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Politistii efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți