13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Motociclist lovit de un autocamion la Giuvarasti

- Advertisement -
Accidentul de circulatie a avut loc in jurul orei 09:00. Potrivit politistilor, tanarul de 21 de ani, din comuna Beciu, judetul Teleorman, in timp ce conducea o motocicleta pe un drum secundar la intersectia cu Drumul Judetean 642 nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion, condus de un barbat de 43 de ani, din comuna Dracea, judetul Teleorman, intrand in coliziune cu acesta.
in urma impactului, motociclistul a fost ranit si a necesitat ingrijiri medicale, la fata locului deplasandu-se o autosanitara a Serviciului de Ambulanta Olt. Tanarul a suferit un traumatism cranio-cerebral, a fost transportat la Spitalul Orasenesc Corabia si a refuzat internarea, a declarat medicul Marian Furtuna de la Ambulanta Olt.
Oamenii legii au facut verificari si au stabilit ca motociclistul nu poseda permis auto. De asemenea, tanarul si soferul autocamionului au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza, politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți