10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la Jitaru. Una din victime, transportata cu elicopterul SMURD

- Advertisement -
Un Opel care se deplasa dinspre Pitesti spre Slatina a lovit frontal un Volkswagen Passat, care circula din sens opus, iar la fata locului au intervenit descarcerarea Statiei de Pompieri Scornicesti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt si echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Olt. in urma coliziunii violente, autoturismul Opel a parasit partea carosabila si s-a oprit pe camp, femeia care se afla la volan fiind gasita inconstienta.
Este vorba de o femeie de 34 de ani, din municipiul Slatina, gasita blocata in autoturism si inconstienta. S-a actionat pentru deblocarea usii din stanga fata si a fost extrasa victima. soferita din cealalta masina are 48 de ani si este din orasul Scornicesti, a fost gasita blocata in autoturism, dar neincarcerata, si a fost extrasa de echipajele medicale, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Ambele victime au fost diagnosticate de cadrele medicale cu politraumatism prin accident rutier, iar femeia din Slatina, gasita inconstienta, a fost transferata de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Elicopterul SMURD a aterizat pe DN 65 – E 574, in apropiere de locul evenimentului, de unde a preluat soferita autoturismului Opel si a transportat-o la unitatea medicala craioveana. Cealalta victima a accidentului a fost transportata la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Ulterior, medicii de aici au decis ca femeia din Scornicesti sa fie transferata cu ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, pentru investigatii amanuntite.
Politistii au stabilit ca vinovata de producerea accidentului este femeia din Slatina. Din primele cercetari, s-a stabilit ca o femeie de 34 de ani, aflata la volanul unui autoturism care circula din directia Pitesti spre Slatina, din cauze necunoscute a pierdut controlul directiei de mers, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 48 de ani, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt. in cauza, au fost intocmite acte procedurale pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți