19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil inecat in raul Olt. Trupul sau, scos la suprafata de scafandri

- Advertisement -
Potrivit unor informatii, baiatul din Draganesti Olt era in vizita la o ruda din Cartierul Comani al localitatii, la un moment dat plecand sa se racoreasca in apele Oltului, in zona Barajului Draganesti, cu cei doi prieteni. Unul dintre ei se pare ca a fost cel care a anuntat nefericitul eveniment la 112, la fata locului intervenind pompierii de la Detasamentul Caracal, Detasamentul Slatina, scafandrii de la ISU Valcea, precum si salvatorii de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt.
Primele echipaje au actionat in zona in jurul orei 15:00. Pompierii din cadrul Detasamentului Caracal au fost primii care au intervenit cu o barca pneumatica si accesoriile specifice din dotare, iar in sprijin au fost solicitati sa actioneze si salvatorii de la Detasamentul de Pompieri Slatina, precum si colegii scafandri de la ISU Valcea. in zona nu au actionat scafandrii de la ISU Olt, deoarece acestia se afla la evaluare la Centrul de Scafandri Constanta, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Echipajul de scafandri de la ISU Valcea a inceput misiunea de cautare a copilului in jurul orei 17:35, iar dupa un sfert de ora acesta a fost gasit si s-au inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, raspunsul nu a fost unul favorabil, iar la ora 18:10 echipajul de pe ambulanta a declarat decesul baiatului din Draganesti Olt. Politistii olteni au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs aceasta tragedie.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți