22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apa Olt, un deceniu de la infiintare

- Advertisement -
Compania de Apa Olt a sarbatorit vineri implinirea unui deceniu de la infiintare, evenimentul fiind marcat printr-o serie de manifestari la care au participat numeroase oficialitati. La ceas aniversar, alaturi de angajatii CAO au fost deputatul Marius Iancu, Emil Albota, seful Inspectoratului de Stat in Constructii, Ioan Ciugulea si Virgil Delureanu, vicepresedintii CJ Olt, Gigi Vilceleanu, viceprimarul Slatinei, Ion Prioteasa, primarul orasului Scornicesti, Iulica Oane, primarul orasului Corabia, Octavian Stanescu, viceprimarul municipiului Caracal, Adi Barbu, directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Olt, precum si alti sefi de institutii.
Este o zi importanta pentru Compania de Apa Olt. Sarbatorim azi 10 ani de la infiintare, 10 ani care inseamna proiecte, investitii, dar si oameni, oameni cu experienta in domeniu, oameni care aici au invatat meserie. Suntem o companie care deruleaza proiecte foarte importante, suntem in slujba cetatenilor. Ne dorim sa le oferim apa de cea mai buna calitate, pentru ei lucram, pentru ei existam si datorita lor astazi suntem aici. Multumesc oficialitatilor, Consiliului Judetean Olt, Primariei Slatina, multumesc domnilor parlamentari, domnilor directori de agentii nationale. Este foarte importanta prezenta dumneavoastra aici. Datorita dumneavoastra avem o usa deschisa, un proiect care se aproba pentru companie, o investitie care va ajunge la cetateni, a declarat Catalin Usurelu, directorul Companiei de Apa Olt, care a dezvelit placa aniversara ce consemneaza cei 10 ani alaturi de comunitate ai Companiei.
Directorul CAO a vorbit si despre o noua investitie ce ar putea demara in viitorul apropiat.
Compania de Apa Olt a depus inca din decembrie 2016 la Ministerul Fondurilor Europene studiul de fezabilitate pe Programul Operational Infrastructura Mare, studiu de fezabilitate care speram sa fie aprobat cat mai curand. Este vorba de o investitie de aproximativ 150 de milioane de euro care consta in executare de lucrari de alimentare cu apa si canalizare, extindere a retelelor sau reabilitarea celor existente, precum si constructia unor statii de epurare in orasele Caracal, Corabia, Bals, a spus Catalin Usurelu. Potrivit acestuia, la momentul actual, de serviciile CAO beneficiaza aproximativ 170.000 de utilizatori.
Dupa dezvelirea placii aniversare, cei prezenti au vizitat statia de epurare Slatina, una dintre cele mai moderne statii de epurare din tara, unde sambata a fost organizata Ziua Portilor Deschise, pentru a putea fi vizitata de toti cei interesati.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți