12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei femei si o minora, lovite pe trecerea de pietoni

- Advertisement -
Cele patru persoane traversau regulamentar strada in momentul in care au fost lovite in plin de un autoturism Ford, la volanul caruia se afla Iulian Ciocloava, director in cadrul TMK Artrom.
Potrivit politistilor, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatentiei in conducere. Din primele cercetari, a reiesit ca un barbat in varsta de 60 de ani, din municipiul Slatina, in timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nu a acordat prioritate de trecere la locul marcat pentru trecerea de pietoni si a accidentat patru persoane, trei femei si o minora, fiica uneia dintre ele, toate din aceeasi localitate, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Olt, toate victimele accidentului fiind transportate la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Una dintre femei, in varsta de 42 de ani, a suferit un atac de panica si nu a necesitat internarea, iar o alta femeie, de 46 de ani, a suferit un traumatism la glezna stanga si nu a fost internata. Singurele victime ramase sub supraveghere medicala au fost cealalta femeie de 42 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism la gamba stanga, si fata ei, de 11 ani, diagnosticata cu traumatism la antebratul stang si excoriatii la nivelul fetei.
Politistii rutieri l-au testat cu aparatul alcooltest pe soferul care a lovit cele patru persoane, rezultatul fiind negativ. in cauza, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți