23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Celebrul Emil de la Caracal a amenintat ca se sinucide dupa o cearta cu iubitul

- Advertisement -
Potrivit unor surse, barbatul era suparat pe iubit deoarece acesta l-ar fi inselat cu o suma de bani si s-a catarat pe stalpul de telefonie inalt de aproximativ 50 de metri, de unde ameninta ca se arunca daca iubitul sau nu vine acolo.
Un barbat se afla in varful unui stalp de telefonie, foarte inalt, si ameninta ca se sinucide, a fost anuntul facut in jurul orei 21:30 de persoana care a sunat la 112, mai multe forte de interventie fiind mobilizate spre centrul Caracalului, undeva in zona Pietei Agroalimentare. O autoplatforma pentru interventie si salvare de la inaltimi, o autoscara mecanica, un echipaj SMURD, Grupa Operativa din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, doi negociatori cu mai multe echipaje ale Politiei, dar si efective ale Jandarmeriei si cadre medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt s-au deplasat catre locul indicat de apelant.
intr-un tarziu, dupa negocierile care au durat aproximativ o ora, celebrul Emil de la Caracal a coborat de pe stalpul de telefonie. Barbatul era teafar si nevatamat, insa a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, pentru a fi supus unui control medical.
Barbatul, in varsta de 47 de ani, a fost convins de echipajele specializate sa coboare de pe stalpul inalt de aproximativ 50 de metri, dupa aproximativ o ora de negocieri, echipajele de salvatori fiind solicitate sa intervina in jurul orei 21:30. Acesta a fost preluat constient, fara urme vizibile de trauma, de echipajele medicale si transportat la Compartimentul Primire Urgente Caracal, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Barbatul care a pus pe jar autoritatile este cunoscut de foarte multi locuitori ai Caracalului. Este om al strazii, doarme pe unde apuca si singurii bani pe care ii castiga pentru a putea trai de azi pe maine ii obtine in urma spectacolelor de dans pe care le face pe strazile orasului, avand mai mereu cu el un aparat de radio portabil si doua MP 3 Playere.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți