8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil ranit in accident pe DN 64

- Advertisement -
Potrivit politistilor, vinovat de producerea evenimentului rutier este soferul autoturismului Tico, care circula din directia Slatina – Osica de Sus. Conducatorul auto a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autoutilitara. in urma impactului violent, autoturismul a parasit partea carosabila si a ajuns pe camp.
Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar la fata locului s-au deplasat paramedicii de pe echipajul SMURD al Garzii de Interventie Osica de Sus si cadrele medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt, cu un echipaj.
in urma accidentului, salvatorii au acordat primul ajutor la trei victime: un copil de 3 ani, diagnosticat cu traumatism abdominal, un barbat de 30 de ani cu traumatism cranio-facial, excoriatii la nivelul fetei si suspiciune de fractura coloana cervicala si un barbat de 29 de ani, din comuna Visina, cu suspiciune de fractura la membrul inferior stang, acesta din urma fiind transportat de paramedicii SMURD la spital, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Ranitii au fost transportati la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, unde au fost supusi unor investigatii medicale amanuntite.
Politistii rutieri au testat ambii soferi implicati in accident cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți