5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noul subprefect a depus juramantul

- Advertisement -
Radu Ionita, noul subprefect al judetului, a fost investit in functie marti, la ceremonie fiind prezenti Mihai Chirica, secretar de stat in cadrul MAI, prefectul Silviu Neacsu, Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, precum si mai multi sefi de institutii deconcentrate.

Dupa depunerea juramantului, noul subprefect si-a exprimat convingerea ca va face o echipa nemaipomenita cu prefectul Silviu Neacsu.
Sa fiti convinsi ca aceasta zi pentru mine reprezinta o data foarte importanta si, de acum inainte, alaturi de colegul si, zic eu, prietenul meu, domnul prefect Silviu Neacsu, vom face o echipa nemaipomenita. si, asa cum am declarat dupa ce am primit informatia ca voi fi subprefect prin hotararea de guvern, voi incerca tot timpul sa dau dovada de bun-simt, de ratiune si foarte multa perseverenta pentru a face ca tot ce inseamna hotarare a guvernului sa fie transpusa asa cum trebuie in teritoriu. Multumesc inca o data tuturor celor care m-au sprijinit si ma vor sprijini in continuare si, in acelasi timp, sunt convins ca vom face impreuna o treaba foarte buna. Am zis!, a declarat Radu Ionita.
Acesta a fost felicitat de prefect, care l-a asigurat de tot sprijinul sau.
Vreau sa-l felicit pe domnul Ionita pentru functia in care a fost investit, sa-l asigur de tot sprijinul nostru, al tuturor, in indeplinirea tuturor sarcinilor care ne revin. Avand in vedere ca ne asteapta o perioada extrem de complicata si de bogata, cred ca vom obtine rezultate bune. Cred in acelasi timp ca vom face o echipa buna si vom realiza ceea ce ne-am propus, a spus prefectul.
La randul sau, presedintele Consiliului Judetean s-a declarat convins de faptul ca Radu Ionita va face fata cu brio functiei.
il felicit si eu pe domnul Radu Ionita. Sunt convins, asa cum il cunosc eu, ca va face fata cu brio acestei functii. Aveam nevoie de o reintregire a acestei echipe pentru ca avem nevoie sa putem pune in aplicare, prin reprezentantii Guvernului in teritoriu, programul de guvernare al acestui Guvern pe care si l-a asumat in fata cetatenilor, a spus Marius Oprescu.

Noul subprefect a demisionat recent din ALDE, pentru a putea fi numit in aceasta functie. Anterior demisiei din partid, Radu Ionita a devenit functionar public ca urmare a promovarii unui concurs organizat de Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Olt. Acesta il inlocuieste in functia de subprefect pe Ionut Cotarcea, care a revenit pe postul de director al Directiei Juridice si Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți