10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 7,5 tone deseuri de materiale feroase, confiscate de politisti

- Advertisement -
Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si Sectiei de Politie Rurala Perieti se aflau in actiune pe raza orasului Scornicesti, in momentul in care au tras pe dreapta un barbat de 45 ani, din municipiul Targoviste, si un tanar de 30 ani, din comuna Valea Mare, care conduceau un autocamion si o autoutilitara.
soferii transportau 7.560 kilograme deseuri de materiale feroase, iar in urma controlului efectuat politistii au constatat ca proprietarul nu detine documente de provenienta a marfii. De asemenea, oamenii legii au stabilit ca proprietarul deseurilor de materiale feroase este un barbat de 49 ani, din comuna Valea Mare, acesta fiind amendat cu 5.000 de lei, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.
intreaga cantitate de peste 7,5 tone deseuri de materiale feroase a fost confiscata de politisti si lasata in custodia unei societati comerciale cu sediul in Slatina.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți