9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident in Padurea Saru

- Advertisement -
Potrivit politistilor, vinovata de producerea accidentului este o tanara de 21 de ani, din Craiova, aflata la volanul unui autoturism Volkswagen Golf. Din cauze inca necunoscute, soferita a pierdut controlul directiei de mers, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un Opel condus de o tanara de 31 de ani, din Slatina. Impactul a fost unul violent, iar autoturismul condus de slatineanca a parasit partea carosabila, a rupt un copac si s-a oprit in padure, la o distanta de cativa metri de drum.
Pe langa politistii rutieri, chemati la fata locului pentru a face cercetari si a stabili cu exactitate cum s-a produs tamponarea dintre cele doua autoturisme, in zona au ajuns si pompierii din cadrul Garzii de Interventie Bals. Salvatorii s-au deplasat la locul accidentului cu o autospeciala de stingere, dotata cu accesorii de descarcerare, persoana care a sunat la 112 spunand ca iese fum dintr-unul din autoturismele implicate in coliziune. Din fericire, niciuna dintre cele doua soferite implicate in tamponare nu a fost ranita. Femeile care conduceau cele doua autoturisme implicate in evenimentul rutier nu prezentau urme de trauma si au refuzat transportul la spital. Pompierii au actionat pentru deconectarea bornelor de la ambele masini si, totodata, au spalat carosabilul de resturile ramase in urma tamponarii, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, plutonierul major Alin Basasteanu.
soferitele au fost testate de politistii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Deoarece in urma impactului dintre cele autoturisme nu au fost inregistrate victime, evenimentul rutier este considerat tamponare. insa, soferita vinovata de producerea accidentului a fost amendata si i-a fost retinut permisul de conducere.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți