11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Expozitie de fotografii subacvatice la Centrul Cultural Slatina

- Advertisement -
Expozitia cuprinde 55 fotografii alb-negru si color, realizate de artistul fotograf Gavriel Gábor Mozes din Tel Aviv – Israel, membru al Asociatiei Internationale Euro Foto Art.
Editia a VI-a a Festivalul European de Fotografie dedicat Zilei Europei, organizata de Asociatia Internationala <>, sub patronajul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, in perioada 06 – 31 mai 2017, precum si deosebita colaborare pe care <> o are cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Olt si Clubul Fotografic <> a oferit posibilitatea organizarii in orasul Slatina a unei expozitii de exceptie a artistului fotograf Gavriel Mozes din Israel, a precizat Valeru Ciurea, unul dintre organizatorii acestei expozitii de fotografie.
Intitulata Deasupra si sub Ocean, expozitia a fost grupata in urmatoarele cicluri: Lumea de sub Ocean, Indonesia, Nepal si Ierusalim. Artistul fotograf expozant s-a nascut in anul 1949 in Oradea, in anul 1973 a absolvit a Facultatea de Medicina <> din Cluj Napoca, Sectia Medicina Generala. in anul 1977 disideaza in Israel, unde a devenit medic specialist. in prezent este directorul <> din cadrul Spitalului <> din Tel Aviv. A invatat sa fotografieze de la tatal sau, doctor Károly Mozes, la varsta 9 ani, dupa care s-a specializat sub forma autodidacta in domeniul artei fotografice. La varsta de 48 de ani a devenit scafandru si s-a specializat in domeniul fotografiei subacvatice, a adaugat Valeru Ciurea.
Iubitorii de fotografie pot vedea expozitia de fotografii subacvatice, si nu numai, pana in data de 8 iunie 2017.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți