17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Copilului, sarbatorita in avans de Clubul Rotary

- Advertisement -
Astfel, Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Slatina a fost vineri locul in care o trupa de teatru pentru copii din Craiova a oferit doua reprezentatii ale piesei Frumoasa din padurea adormita, de care s-au bucurat peste 1.600 de copii slatineni.
Este pentru al XVI-lea an consecutiv cand Clubul Rotary organizeaza aceasta activitate, sala de spectacole a institutiei culturale devenind neincapatoare pentru copiii nerabdatori, pentru cadrele didactice insotitoare si chiar pentru parinti curiosi. si in acest an, membrii Clubului Rotary Slatina si Interact Slatina s-au pregatit pentru eveniment prin achizitionarea a 1.800 de baloane colorate pentru a fi oferite, de ziua lor, copiilor din gradinitele si clasele primare mici din toate unitatile scolare din Slatina.
La iesirea din sala de spectacole, membrii celor doua cluburi slatinene au oferit baloane colorate tuturor copiilor participanti la teatru, pregatirea acestora fiind realizata din seara zilei de joi, membrii Cluburilor Rotary si Interact Slatina fiind ajutati de voluntarii Liceului cu Program Sportiv Slatina. Membrii Clubului Rotary Slatina multumesc pentru colaborare Inspectoratului scolar al Judetului Olt si cadrelor didactice insotitoare, iar copiilor le doresc anticipat, de ziua lor, <>, sa creasca frumos la trup si suflet!, a declarat Simona Capisizu, responsabilul in comunicare de la Clubul Rotary.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți