15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul interscolar Flori de mai, la prima editie

- Advertisement -
Concursul a fost organizat de Gradinita nr. 7 Slatina, in colaborare cu Gradinita cu Program Normal din cadrul Liceului Tehnologic Izvoarele, Muzeul Judetean Olt si Biblioteca Judeteana Ion Minulescu Olt.
Activitatea desfasurata la gradinita noastra s-a adresat strict nivelului de varsta prescolara si s-a desfasurat pe trei sectiuni: scenete, poezie si parada portului popular romanesc. Am avut o participare numeroasa, 40 de copii prescolari fiind implicati direct la toate sectiunile propuse. Concursul cu siguranta a fost atractiv datorita temei propuse si cu siguranta va constitui un punct de plecare pentru copii privind invingerea unor temeri si reticente in ceea ce priveste competitia, a declarat profesoara Valerica Predescu de la GPP nr. 7 Slatina, unul dintre initiatorii si coordonatorii proiectului.
Pe langa profesoara Valerica Predescu, de buna organizare a primei editii a concursului Flori de mai s-au mai ocupat profesoarele Gina Lavinia Donea Tecuceanu, directorul Gradinitei nr. 7 Slatina, si Ionela Eugenia Matesica, directorul Liceului Tehnologic Izvoarele, de asemenea initiatori si coordonatori ai proiectului educativ interscolar. Scenetele, poeziile, dar si parada portului popular la care au participat cei 40 de prescolari au fost jurizate de o comisie din care au facut parte profesoarele Ionela Eugenia Matesica, Iohana Popescu de la Palatul Copiilor Adrian Baran Slatina si Gina Georgeta Ilie de la Biblioteca Judeteana Ion Minulescu Slatina. La final, cei mai buni dintre copii au fost premiati, acestora fiindu-le inmanate diplome. Potrivit organizatorilor, s-au acordat premiul special al concursului, premiul special pe fiecare dintre sectiuni, premii I, II, III si mentiune, cate unul pe fiecare dintre grupe si sectiune.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți