10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Doi frati din Bals, morti intr-un accident in Dolj

- Advertisement -
Evenimentul rutier a fost provocat chiar de tanarul de 21 de ani, din orasul Bals, care se afla la volanul unui autoturism Opel. in timp ce R. Alexandru, de 21 de ani, din orasul Bals, judetul Olt, conducea un autoturism pe DN 65, dinspre Bals spre Craiova, pe fondul vitezei neadaptate intr-o succesiune de curbe a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat in derapaj, patrunzand pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu autoturismul condus de M. Vladimir, de 55 de ani, din Bucuresti, precizeaza reprezentantii Politiei Dolj.
Impactul dintre autoturismul Opel si autoturismul condus de bucurestean, un Ford Focus, a fost violent, ambele masini fiind proiectate intr-un sant de pe marginea drumului. Din pacate, pompierii de pe echipajul de descarcerare si paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, dar si cadrele medicale de pe echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean Dolj nu au mai putut face nimic pentru tanarul de 21 de ani si nici pentru sora acestuia, care era pasagera pe scaunul dreapta fata al Opel-ului. Desi au fost resuscitati minute bune, salvatorii au fost nevoiti sa declare decesul fratilor Florin Alexandru si Gabriela Cornelia Radu din Bals. Celalalt sofer din Ford Focus a fost ranit usor, acesta fiind transportat la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
Politistii rutieri ajunsi la fata locului au intocmit in cauza dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți