8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Festivalul International Folclorul Copiilor, castigat de copiii din Samburesti

- Advertisement -
in total, pe scena au evoluat aproximativ 500 de reprezentanti ai Bulgariei, Greciei, Indiei, Israelului, Italiei, Turciei si Romaniei. Potrivit coregrafului Sandu Rizea, ansamblul folcloric din comuna Samburesti a fost singurul care a reprezentat tara noastra la acest festival desfasurat in Sala Mare a Palatului National al Copiilor din Capitala.
Noi am participat la acest festival in urma invitatiei primite de profesorul Ilie Braileanu, directorul Palatului Copiilor <> Slatina. Timp de 15 minute, ansamblul din Samburesti a reusit sa faca performanta pe scena acestui festival international de folclor si a obtinut marele premiu. Copiii au prezentat o suita mixta, un dans de fete si traditionalul dans barbatesc calusul. Ma bucur de premiul pe care l-am obtinut, iar acum ne pregatit de marele concurs national al copiilor de la Slatina, <>, a declarat coregraful Sandu Rizea.
Pe langa coregrafia asigurata de Sandu Rizea, implicat direct in activitatile Ansamblului Folcloric Plaiurile Samburestilor este si coordonatorul Iulian Preda, primarul comunei Samburesti.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți