8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

soferul care a provocat accidentul mortal de la iesire din Draghiceni, arestat preventiv

- Advertisement -

sase tineri, toti din judetul Dolj, se aflau in autoturismul implicat in evenimentul rutier care a avut loc in dimineata zilei de 30 aprilie, pe Drumul National 6 – European 70. Potrivit unor informatii, tinerii doljeni se aflau la o petrecere intr-o comuna din Dolj, iar la un moment dat ramanand fara tigari au decis sa plece spre cea mai apropiata benzinarie, situata chiar la iesire din municipiul Caracal.
Accidentul rutier s-a produs in momentul intoarcerii tinerilor la chef, cand soferul a pierdut controlul directiei de mers, iar autoturismul pe care il conducea a iesit in afara drumului. in urma cercetarilor, politistii din cadrul Serviciului Rutier Olt care ancheteaza evenimentul, au stabilit ca masina s-ar fi rasturnat de trei ori pe camp si s-a oprit intr-o mlastina. O tanara pasagera de 18 ani si-a pierdut viata in urma accidentului, iar ceilalti tineri au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Municipal Caracal, ulterior doi dintre ei fiind transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
Din primele verificari efectuate de politistii Serviciului Rutier Olt, s-a stabilit faptul ca tanarul, in timp ce conducea un autoturism din directia Caracal spre Craiova, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul directiei de mers si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o concentratie de 0,58 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. in urma accidentului, a rezultat decesul unei persoane si ranirea grava a altor doua, toti pasageri in autoturism, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in urma administrarii probatoriului in cauza, miercuri, 9 mai, soferul de 22 ani a fost retinut pentru 24 de ore. Joi, tanarul a fost prezentat magistratilor Judecatoriei Caracal, impotriva sa fiind luata masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți