3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sfintii Constantin si Elena, prilej de sarbatoare in mai multe localitati din judet

- Advertisement -

Daca sambata si duminica petreceri campenesti au fost in localitatile Grojdibodu, Giuvarasti, Simburesti, Radomiresti, Potcoava, luni este randul cetatenilor din localitatile Crampoia, Piatra Olt, Valeni, Obarsia, Spineni, Vitomiresti si Visina Noua sa imbrace haine de sarbatoare si sa se distreze.
Cele mai mari manifestari sunt cele dedicate sarbatoririi Zilei comunei Crampoia si Zilei orasului Piatra Olt, unde sunt invitati sa participe indragiti interpreti de muzica populara, dar si de muzica usoara.
in organizarea Primariei si Consiliului Local, sarbatoarea de la Crampoia a ajuns la cea de-a VII-a editie si va avea loc, asa cum ne-am obisnuit deja, pe stadionul din centrul localitatii. De la ora 15:00, primarul Ionel Mirea a pregatit multe surprize pentru locuitorii comunei, iar unul dintre cele mai asteptate momente este spectacolul artistic oferit de Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrica Matu Stoian, Dorina Mete, Costel David, Nina si Nicu Spanu, stefan Minulescu, Florin Mete si ansamblul Rapsozii Oltului de Jos. Spectacolul va fi prezentat de nimeni altul decat simpaticul actor Gabriel Coveseanu, alias Cove. Music-Show Costel David este directorul artistic al intregului spectacol de la Crampoia, care se va incheia cu un superb foc de artificii.
Un spectacol de zile mari va fi de Sfintii Constantin si Elena si in orasul Piatra Olt. Pe scena amplasata in fata salii de sport din centrul urbei sunt asteptati sa urce, incepand cu ora 17:30, voci cunoscute ale muzicii populare si usoare romanesti. in recital vor fi artistii Olguta Berbec, Catalin Crisan, Mariana Ionescu Capitanescu, Emilia Dorobantu si Elena Gheorghe, iar prezentator este cunoscuta vedeta de televiziune Diana Munteanu. Organizatori ai evenimentului dedicat zilei orasului sunt Primaria si Consiliul Local Piatra Olt, iar pe langa spectacolul de muzica buna primarul Tudor Udrescu are pregatite si alte surprize pentru pietreni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți