10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ultima aprobare pentru concesionarea terenului de la Unitatea Militara

- Advertisement -

O parte din terenul fostei unitati militare va fi concesionat, prin licitatie publica, unei societati care are obligatia sa construiasca un restaurant. Consiliul Local a aprobat joi documentatia necesara concesionarii.
Este ultima etapa din procesul de concesionare, care presupune intocmirea caietului de sarcini si elaborarea documentatiei de atribuire. Dupa aceasta etapa, urmeaza un anunt in Monitorul Oficial, in care se publica concesionarea si asteptam toti investitorii interesati pentru concesionarea acestui teren, a declarat Claudiu Stancioiu, viceprimarul Slatinei.

Minim trei oferte pentru concesionare

Ofertele vor fi depuse la Directia Administrarea Patrimoniului Slatina. Trebuie sa fie minimum trei ofertanti interesati sa dezvolte asemenea afaceri pentru ca procedura sa fie validata. in caz contrar, legea prevede derularea unei noi licitatii.
in 20 de zile de la momentul publicarii asteptam ofertele la sediul Directiei Administrarea Patrimoniului. Trebuie sa existe minim trei oferte valide, acceptate, ca sa se poata incheia aceasta procedura. Altfel, trebuie reluata peste zece zile, urmand ca, in cazul in care nici de aceasta data sa nu se poata desfasura licitatia, sa se treaca la negociere directa. Noi speram sa nu ajungem la acel moment, a mai explicat viceprimarul Stancioiu.
Autoritatile isi propun sa finalizeze cat mai repede procedurile de concesionare, astfel incat investitorul sa inceapa sa isi ridice restaurantul si spatiile aferente. intre timp, municipalitatea a inceput sa elibereze suprafata respectiva, partial ocupata de cladiri. Primaria are in derulare si licitatia pentru amenajarea parcului. Autoritatile asteapta oferte pentru proiectarea si executia lucrarilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți