10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi batrani din comuna Brebeni, batuti cu bestialitate. Procurorii au deschis ancheta pentru tentativa de omor si talharie

- Advertisement -

Agresiunea cu brutalitate a avut loc in casa celor doi soti din satul Saltanesti, comuna Brebeni, iar motivul pentru care a fost comisa de autor sau autori este acela de a sustrage bani din locuinta acestora.
Nu avem un autor la acest moment, au tot fost variante cu nepotul, este unul dintre suspecti, dar atata timp cat nu exista probe nu putem discuta de un faptas. Victimele sunt doi batrani din comuna Brebeni, un barbat de 72 ani si o femeie de 73 ani, care au fost agresati fizic, cu siguranta pentru bani, in propria locuinta. Au fost batuti, au fata tumefiata. Amandoi sunt internati la Spitalul Craiova, barbatul este intr-o stare mai grava, in sensul ca este in coma, iar cu ea am incercat sa discutam, dar nu putem face audieri asa cum ar trebui pentru ca este incoerenta, socata si, desi suntem in ancheta, nu putem sa o supunem unor presiuni. Barbatul nu necesita multe zile de ingrijiri medicale, 30 – 35, insa viata i-a fost pusa in primejdie si medicii sunt rezervati cu privire la starea lui de sanatate, iar femeia are nevoie de 40 – 45 de zile de ingrijiri medicale si viata nu i-a fost pusa in pericol. Cu privire la autor sau autori nu putem da prea multe relatii, avem un cerc de banuiti, printre ei fiind si nepotul, dar nu exista probe cu privire la el, a declarat Anca Anuta, prim-procurorul Parchetului Olt.
Dupa bataie, faptasul sau faptasii s-au facut nevazuti. Sambata dimineata au fost gasiti cei doi batrani, femeia, ranita mai usor, fiind ce care a reusit sa ia legatura cu un vecin care a anuntat nefericitul eveniment prin apelul de urgenta 112. Sotii au fost transportati initial la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, iar de aici au fost transferati la Spitalul Craiova.
Cazul de la Brebeni a ajuns si in antentia procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, care au deschis o ancheta in care fac cercetari pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor si talharie. De asemenea, se fac cercetari cu privire la identificarea si prinderea autorului sau autorilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți