25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doua persoane au ajuns la spital in urma unei coliziuni in lant, la Bals. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate

- Advertisement -

Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, a declarat ca evenimentul rutier a avut loc pe fondul nepastrarii distantei corespunzatoare in mers. Din primele cercetari, s-a stabilit ca un TIR a oprit la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate trecatorilor, iar autoturismul l-a lovit din spate, masina fiind acrosata si ea de alte doua autoutilitare.
Politistii s-au deplasat la fata locului si din primele verificari se pare ca evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers. in accident au fost implicate doua autoutilitare, un autovehicul si un autocamion. Cele patru vehicule se deplasau pe directia Slatina – Craiova, a spus reprezentantul IPJ Olt. Imediat dupa accident, in zona s-a circulat alternativ, pe un singur sens, politistii rutieri reusind sa fluidizeze in totalitate traficul dupa mai bine de o ora.
in urma accidentului, au fost si doua victime, acestea aflandu-se in autoturismul care a intrat in TIR. in accident sunt implicate patru vehicule – un TIR, doua autoutilitare si un autoturism. Nu sunt victime incarcerate. Doua persoane au fost transportate la spital de echipajele ambulantei, a declarat Victor Enus, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Dupa efectuarea investigatiilor medicale amanuntite, cei doi raniti nu au ramas internati.
Politistii au deschis dosar penal si fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți