3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei raniti la iesire din comuna Brebeni spre Schitu

- Advertisement -

Un tanar de 21 ani, din comuna Movileni, ar fi vinovat de producerea evenimentului rutier, din cauza cetii acesta intrand cu autoturismul pe care il conducea pe contrasens si lovind frontal o masina condusa regulamentar de un barbat de 43 ani, din municipiul Slatina. in aceasta dimineata, pe DJ 546 A, in afara localitatii Brebeni, un barbat de 21 ani, din Movileni, pe timp de ceata, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism condus regulamentar de un barbat de 43 ani, din Slatina. in urma impactului, au rezultat trei victime, care au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Victor Enus, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, a declarat ca la fata locului, pentru a acorda primul ajutor ranitilor, au intervenit pompierii cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de descarcerare si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Olt, in cele doua masini implicate in accident aflandu-se opt persoane. La sosirea echipajelor de salvatori, doua persoane dintr-un autoturism au fost gasite incarcerate, soferul autoturismului si pasagerul dreapta spate, celelalte persoane implicate in evenimentul rutier aflandu-se in afara masinilor. Pompierii de la descarcerare au indepartat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea celor doua persoane incarcerate. soferul autoturismului, in varsta de 43 ani, din municipiul Slatina, constient, cu traumatism toracic, a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Unitatea Primire Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Pasagera din dreapta spate, in varsta de 39 ani, din municipiul Slatina, sotia soferului, constienta, cu traumatism cranio-facial de aproximativ 15 centimetri si suspiciuni de fractura de femur stang, a fost preluata de echipajul de la Serviciul de Ambulanta Olt si transportata la UPU Slatina. O tanara de 25 de ani, din celalalt autoturism, constienta, cu atac de panica, a fost transportata tot la UPU Slatina. Celelalte persoane implicate in accident, constiente, au fost asistate medical la fata locului si au refuzat transportul la spital, a spus reprezentantul ISU.
Ambii soferi au fost testati de politistii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți