8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

CSM Slatina a premiat sportivii anului 2018

- Advertisement -

Handbalista Lorena Ostase, tenismena Adina Diaconu, pugilista Alexandra Gheorghe, luptatorul Alin Andri, atletul Andrei Ionut Neagoe, karatistul Bogdan Paun si fotbalistul Grigore Ceapa sunt sportivii legitimati la CSM Slatina, care au fost recompensati de conducerea clubului cu trofee, diplome si premii in bani.

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Catalin Ilie, i-a felicitat atat pe sportivi, cat si pe antrenorii lor, si i-a asigurat ca vor beneficia in continuare de sustinea clubului.
ii felicit si apreciez enorm dedicarea si efortul pe care le depun, pentru fiecare dintre ramurile sportive pe care le conduc. Premierea celui mai bun sportiv al anului pe fiecare ramura este o decizie pe care am luat-o impreuna cu domnii antrenori, fiecare dintre dansii propunand sportivul anului. stiu ca este o munca asidua, cu sacrificii, pentru a ocupa cel mai inalt loc pe podium. Felicit sportivii nostri pentru rezultate. Ei ma fac sa fiu mandru ca reprezint aceasta institutie si conduc Clubul Sportiv Municipal, a spus directorul CSM.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți