4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Consumatori din Olt, inca nealimentati la energia electrica

- Advertisement -

Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt, a declarat ca localitatile care dimineata nu aveau energie electrica erau Verguleasa, Cungrea, Plesoiu, Carlogani, Leleasca, Samburesti, Topana, Fagetelu, Vitomiresti, Dobroteasa, Barasti, Oporelu, Vulturesti, Teslui si Poboru. Din datele furnizate de operatorul de distributie a energiei, aproximativ 2500 de consumatori nu erau alimentati cu energie electrica. De asemenea, 102 puncte de transformare a energiei erau afectate. 15 echipe ale furnizorului de energie s-au deplasat in teren pentru remedierea situatiei, a spus reprezentantul ISU.
Pe parcusul zilei, au mai fost remediate din probleme, iar in jurul orei 16:00 doar aproximativ 300 de consumatori din comunele Samburesti si Vitomiresti inca nu erau alimentati cu energie electrica.
Purtatorul de cuvant al ISU a adaugat ca circulatia pe drumurile nationale si judetene s-a desfasurat in conditii de iarna. Pana marti, la ora pranzului, judetul s-a aflat sub incidenta unei informari meteorologice de ninsori si strat nou de zapada depus. in urma ninsorilor din ultimele zile, la ora actuala in multe zone din Olt stratul de zapada depus este de peste 20 de centimetri, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți