10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu devastator in Osica de Jos. Caminul cultural, in flacari

- Advertisement -

Peste 25 de pompieri de la Detasamentul Slatina, Detasamentul Caracal si Garda Osica de Sus cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala pentru interventie la inaltime, un echipaj al paramedicilor SMURD, dar si echipa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt au intervenit la fata locului.
Potrivit lui Victor Enus, purtatorul de cuvant al ISU Olt, caminul cultural din Osica de Jos a fost cuprins de flacari in jurul orei 07:00, iar militarii au actionat pana in jurul orei 11:00 pentru a stinge incendiul. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la acoperisul cladirii si la bunurile din interior, cu flacara si degajari mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au actionat aproximativ patru ore. in urma incendiului au ars acoperisul cladirii pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, tavanul pe o suprafata de aproximativ 400 metri patrati, mobilier, electronice si tamplaria din PVC, a spus reprezentantul ISU.
in urma cercetarilor efectuate, specialistii ISU Olt au stabilit ca si cauza probabila de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs la un conductor electric suprasolicitat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți