14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Parchetele din judet duc lipsa de procurori

- Advertisement -

Parchetul Slatina este si institutia unde gradul de ocupare este cel mai scazut, de doar 50%. Din cele doua posturi de conducere prevazute nu este niciunul ocupat, iar din cele zece posturi de executie prevazute sunt ocupate doar sase. Astfel, celelalte posturi, doua de conducere si patru de executie, in prezent sunt vacante.
Un grad de ocupare de 75% este la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals si Parchetul Corabia. La Bals postul de conducere prevazut nu este ocupat si este vacant, iar cele trei de executie sunt ocupate de procurori. La Corabia insa postul de conducere prevazut este cel ocupat si doar unul dintre cele trei functii de executie este libera si vacanta. Parchetul de pe langa Tribunalul Olt sta putin mai bine la capitorul grad de ocupare, acesta fiind de 76,92%. Din cele patru posturi de conducere prevazute sunt ocupate doar trei, una fiind vacanta, iar din cele noua de executie sapte sunt ocupate si doua vacante.
Parchetul Caracal este singura institutie care nu duce lipsa de procurori, gradul de ocupare fiind de 100%. Astfel, toate cele cinci functii de executie si una de conducere prevazute sunt ocupate in totalitate.
Datele prezentate de Consiliul Superior al Magistraturii arata ca la nivel judetean, per total Parchetul Olt si parchete subordonate, gradul de ocupare in privinta numarului de procurori este de 71,79%. Din cele noua posturi de conducere prevazute sunt ocupate cinci si patru sunt vacante, iar dintre cele 30 de functii de executie sunt ocupate doar 23, sapte fiind vacante.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți