5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Barbat disparut de cateva luni, cautat la groapa de gunoi a Slatinei

- Advertisement -

Anca Anuta, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, a declarat ca se fac cercetari doar in privinta dosarului de disparitie, despre omor existand doar unele afirmatii.
Este vorba despre un barbat de etnie roma si in prezent se fac cercetari doar in dosarul privind disparitia sa. Deci nu este niciun dosar inregistrat pe omor. Pentru ca familia victimei s-a adresat organelor de politie spunand ca membri ai acesteia au auzit persoane discutand ca o anume persoana care isi petrecea timpul in zona haldei de gunoi ar fi afirmat, nu stiu in ce conjunctura, ca l-ar fi omorat pe acesta, facem cercetari in cazul dosarului de disparitie. Sunt simple afirmatii si atat, nu exista niciun indiciu pentru infractiunea de omor. Dar verificam si daca exista indicii in raport de ceea ce sustine familia barbatului, dar o simpla afirmatie, chiar daca ar proveni de la persoana respectiva, nu ar avea nicio valoare, pentru ca aceasta ar putea veni oricand sa spuna ca nu a afirmat asa ceva in nu stiu ce imprejurare. Deocamdata discutam de afirmatii, a spus prim-procurorul Parchetului Olt.
Politistii spun ca barbatul, pe numele sau Gigel Craciun, de 42 ani, din municipiul Slatina, ar fi plecat de la acasa si nu s-a mai intors de la inceputul lunii noiembrie 2018, insa disparitia sa a fost anuntata abia spre sfarsitul aceleiasi luni. Politistii desfasoara ample activitati de cautare in cazul unei dispartii, la data de 25 noiembrie 2018 fiind sesizati despre faptul ca barbatul de 42 ani, din Slatina, ar fi plecat de la domiciliu, acesta nemaifiind vazut de la inceputul lunii noiembrie. Slatineanul a fost cautat de atunci, dar nu a fost gasit, si astazi (n.red. – marti) cautarile au continuat la groapa de gunoi a Slatinei, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Barbatul disparut, despre care familia sa spune ca ar fi fost omorat si ingropat la halda de gunoi a Slatinei, nu a fost cautat marti doar de politisti, ci si de procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. in zona a fost prezent si un echipaj de jandarmi. Pentru a-l gasi pe slatinean s-a actionat chiar si cu excavatoarele in locurile indicate de individul vazut des la groapa de gunoi si pe care membrii familiei il banuiesc ca l-a ucis pe slatinean, dupa ce inainte au avut o altercatie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți