2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoutilitara pe camp in urma unui accident produs la Cezieni. Doi barbati au ajuns la spital

- Advertisement -

Politistii din Caracal s-au deplasat la fata locului, in urma unui apel la 112, prin care au fost sezizati despre faptul ca pe DJ 641, in zona Caracal – Cezieni, a avut loc un accident rutier. Din primele verificari, politistii au stabilit ca un conducator auto, in varsta de 32 ani, din municipiul Caracal, in timp ce conducea o autoutilitara, nu ar fi adaptat viteza la conditiile meteo, respectiv carosabil acoperit cu gheata, si a pierdut controlul asupra directiei de mers, rasturnandu-se pe camp, a spus Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in urma accidentului, atat soferul, cat si pasagerul din masina de paine, ambii din Caracal, au avut nevoie de ingrijiri medicale, la fata locului intervenind pompierii SMURD Caracal si un echipaj al cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanta Olt. soferul autoutilitarei de 32 ani, din Caracal, cu excoriatii la membrul inferior stang si dureri toracice, a fost asistat de echipajul SMURD si transportat la Compartimentul Primire Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Caracal. Pasagerul din dreapta, in varsta de 59 ani, cu traumatism la umarul drept si excoriatii la nivelul fetei, a fost preluat de echipajul de pe ambulanta si transportat tot la CPU Caracal, pentru investigatii amanuntite, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Conducatorul auto a fost testat de politistii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal in care se fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți