23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

MEN: Cursuri suspendate vineri in toate unitatile de invatamant preuniversitar

- Advertisement -

in ordin se arata ca suspendarea cursurilor va fi urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului, respectiv al anului scolar.
in data de 25 ianuarie se suspenda cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Suspendarea cursurilor este urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului, respectiv al anului scolar, stabilite de Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant si comunicate MEN, se mentioneaza in ordinul ministrului.
Ordinul a fost emis avand in vedere adresa Ministerului Sanatatii care informeaza cu privire la virusul gripal.
”Ministerul Sanatatii a informat astazi (n.red. – joi) Ministerul Educatiei Nationale despre situatia privind evolutia infectiilor gripale si despre oportunitatea unei masuri suplimentare de prevenire a imbolnavirilor cu gripa, care consta in suspendarea cursurilor scolare pentru data de 25 ianuarie. Aceasta masura a fost aprobata printr-un Ordin al ministrului Educatiei Nationale. Astfel, dat fiind ca 24 ianuarie este declarata oficial zi libera, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea in colectivitati, precizeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat.

Sursa: AGERPRES

N.R.: si unitatile de invatamant din Olt vor fi inchise vineri, pana in prezent 48 de locuitori ai judetului fiind diagnosticati cu gripa sezoniera. Daca in tara s-au inregistrat 34 de decese in randul romanilor care au fost diagnosticati cu virusul gripal AH1 si AH3, din fericire in judetul Olt nu a fost confirmat niciun deces din cauza gripei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți