7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un batran din serbanesti a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce a fost surprins de focul care i-a distrus casa

- Advertisement -

Pompierii Detasamentului Slatina, cu doua autospeciale de stingere si un echipaj SMURD, au actionat pentru a stinge incendiul.
Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt, a declarat ca in momentul sosirii echipajelor locuinta ardea generalizat. Proprietarul casei, in varsta de 67 de ani, a fost surprins de incendiu in interiorul casei si a suferit arsuri de gradul doi pe o suprafata importanta din suprafata corpului. Pacientul a fost transportat, constient, la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, pentru investigatii amanuntite, a spus reprezentantul ISU. Ajuns la Spitalul Slatina, barbatul a fost internat pe Sectia de Chirurgie Plastica. Are arsuri pe aproximativ 10% din suprafata corpului, este internat la noi, starea sa de sanatate este stabila, a declarat Catalin Rotea, managerul unitatii medicale.
in urma incendiului au ars acoperisul locuintei pe o suprafata de aproximativ 70 de metri patrati, tavanele si bunurile din trei camere de locuit, iar cauza probabila a izbucnirii focului a fost o lumanare aprinsa, lasata nesupravegheata.

IMAGINI VIDEO AMATOR

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți